Voor alle vrouwen die willen helen & delen...

Oooh als er iets is wat je echt weer moet (of eigenlijk MAG)  leren als je seksueel misbruik hebt meegemaakt...     Dan is dat...  Dat je leven van jou is...  Dat alleen jij kan voelen wat goed is voor jou...   Dat je lijf van jou is...    En dat jij regi

   

Er zijn zo veel mooie vrouwen. Zo veel mooie vrouwen met een verhaal. Een verhaal dat gehoord mag worden, verteld mag worden. Er mag zijn. Vrouwen die gezien mogen worden, zoals ze zijn. 

 

Vrouwen zoals jij. Vrouwen zoals ik. Vrouwen zoals wij.

 

Er zijn zo veel vrouwen die zo veel te helen hebben. Vrouwen die zo veel te delen hebben. Vrouwen die durven, die voelen. Die schrijven, omdat dat is wat vanzelf gaat. Omdat dat is wat stroomt. Omdat dat de verhalen zijn die anders in hun hart en in hun lijf zouden blijven.

 

Er zijn zo veel vrouwen die zo veel te geven hebben. Te leven hebben. 

 

Lieve, lieve jij... deel alsjeblieft. Deel wat je te zeggen hebt. Deel wat je te vertellen hebt. Deel de dingen die je maakt, wat jou jij maakt, wat je hebt meegemaakt. Deel wat je schrijft, wat je voelt, wat er in je hart zit en wat anders binnen blijft. 

 

Lieve jij... het is niet makkelijk om te helen, om te delen. Het is niet makkelijk om te praten, te maken of te schrijven. Maar jouw verhaal mag gehoord worden. Gevoeld worden. De wereld mag zien wie je bent. Dat je er bent.

 

Er zijn zo veel mooie vrouwen.

Vrouwen zoals jij. Vrouwen zoals ik. Vrouwen zoals wij. 

 

Jij hebt een verhaal dat gehoord mag worden. Gevoeld mag worden.

Je bent zo welkom. Je mag er helemaal zijn. 

 

Dus alsjeblieft... deel, schrijf & heel.

Maak jezelf vrij!

Reactie schrijven

Commentaren: 0