Durf te leven

Durf te leven · 08. maart 2018
Je voelt dat je weer echt wil leven. Dat je echt jezelf wil durven te zijn. Dat je er echt voor wil gaan. En... je voelt dat je klaar bent met het gevoel dat het leven doorgaat, terwijl jij niet mee kan komen. Dat je klaar bent met jezelf telkens bij elkaar te moeten rapen, om even later weer net zo hard in te storten.... Je wil echt leven! Maar... 'Hoe doe ik dat dan?', 'Wat moet ik überhaupt doen om echt te leven?' en... 'Wat als ik het verkeerd doe?'...? Je wil echt leven... maar...

Ze zei het. Zomaar. ‘Ik wist niet dat ik mensen nog vertrouwen kon. En het is dankzij jou dat ik weer weet dat ik dat wel kan.’
Durf te leven · 18. oktober 2016
Ze zei het. Zomaar. ‘Ik wist niet dat ik mensen nog vertrouwen kon. En het is dankzij jou dat ik weer weet dat ik dat wel kan.’ Dat moest ik even laten bezinken. Direct schoot er van alles door mijn hoofd. Ik had eigenlijk helemaal niks gedaan. Ik was alleen maar gewoon mezelf geweest en had haar ook de ruimte gegeven om zichzelf te zijn. Meer niet. We hadden gepraat en gelachen. Dat ook! En genoten en geleefd! Maar eigenlijk had ik niks gedaan. Ze deed het zelf.. Zij durfde mij te...

 Over het leven.  Soms wat langer, soms heel even.  Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven.
Durf te leven · 05. september 2016
Dromen om te leven Over het leven. Soms wat langer. Soms heel even. Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven. Leven is een droom. Droom wordt werkelijkheid. Leven na overleven. Leven is geen strijd. Dromen om te leven, gewoon zoals jij bent. Niet als ieder ander, maar zoals alleen jij jou kent.

Ben jij een meisje met een verhaal?

Mails speciaal voor jou!

Extra info...