Durf te leven

Durf te leven · 30. mei 2018
Lieve jij, Het is tijd! Het is tijd om te stoppen met jezelf te verstoppen... Het is tijd om te stoppen met jezelf kleiner te maken dan je bent... Het is tijd om gewoon jezelf te zijn. En om jezelf te laten zien, gewoon zoals je bent. Eng... spannend & kwetsbaar. Ja. heel erg! Maar ik ga het wel doen & ik hoop... jij ook!

Durf te leven · 17. mei 2018
Oooh als er iets is wat je echt weer moet (of eigenlijk MAG) leren als je seksueel misbruik hebt meegemaakt... Dan is dat... Dat je leven van jou is... Dat alleen jij kan voelen wat goed is voor jou... Dat je lijf van jou is... En dat jij regie mag nemen over jouw leven. Ook al is dat spannend en heeeel erg eng. Het mag echt..

Durf te leven · 08. maart 2018
Je voelt dat je weer echt wil leven. Dat je echt jezelf wil durven te zijn. Dat je er echt voor wil gaan. En... je voelt dat je klaar bent met het gevoel dat het leven doorgaat, terwijl jij niet mee kan komen. Dat je klaar bent met jezelf telkens bij elkaar te moeten rapen, om even later weer net zo hard in te storten.... Je wil echt leven! Maar... 'Hoe doe ik dat dan?', 'Wat moet ik überhaupt doen om echt te leven?' en... 'Wat als ik het verkeerd doe?'...? Je wil echt leven... maar...

Ze zei het. Zomaar. ‘Ik wist niet dat ik mensen nog vertrouwen kon. En het is dankzij jou dat ik weer weet dat ik dat wel kan.’
Durf te leven · 18. oktober 2016
Ze zei het. Zomaar. ‘Ik wist niet dat ik mensen nog vertrouwen kon. En het is dankzij jou dat ik weer weet dat ik dat wel kan.’ Dat moest ik even laten bezinken. Direct schoot er van alles door mijn hoofd. Ik had eigenlijk helemaal niks gedaan. Ik was alleen maar gewoon mezelf geweest en had haar ook de ruimte gegeven om zichzelf te zijn. Meer niet. We hadden gepraat en gelachen. Dat ook! En genoten en geleefd! Maar eigenlijk had ik niks gedaan. Ze deed het zelf.. Zij durfde mij te...

 Over het leven.  Soms wat langer, soms heel even.  Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven.
Durf te leven · 05. september 2016
Dromen om te leven Over het leven. Soms wat langer. Soms heel even. Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven. Leven is een droom. Droom wordt werkelijkheid. Leven na overleven. Leven is geen strijd. Dromen om te leven, gewoon zoals jij bent. Niet als ieder ander, maar zoals alleen jij jou kent.

Ben jij een meisje met een verhaal?

Mails speciaal voor jou!

Extra info...