Gedichtjes

Ver weg gestopt in laatjes, achter deurtjes. In kastjes diep in je hart. Ver weg gestopt. Alles goed op slot. Veilig opgeborgen diep in je hart.
Gedichtjes · 26. oktober 2016
Ver weg gestopt Ver weg gestopt in laatjes, achter deurtjes. In kastjes diep in je hart. Ver weg gestopt. Alles goed op slot. Veilig opgeborgen diep in je hart. Ver weg gestopt, komt toch tevoorschijn. Precies als je het niet wil. Maar.. geheim blijft geheim. Je houdt het stil.

Onmisbaar onzichtbaar. Dat is wat ze was. Voor de wereld onzichtbaar. Niemand zag haar. Compleet onbereikbaar. Voor de wereld onzichtbaar hoe enorm breekbaar ze eigenlijk echt was.
Gedichtjes · 14. oktober 2016
Onmisbaar onzichtbaar Onmisbaar onzichtbaar. Dat is wat ze was. Voor de wereld onzichtbaar. Niemand zag haar. Compleet onbereikbaar. Voor de wereld onzichtbaar hoe enorm breekbaar ze eigenlijk echt was. Maar ze was daar. Niemand zag haar, zag wie ze vanbinnen was. Echt onzichtbaar. Maar voor hun onmisbaar. Onmisbaar onzichtbaar.

 Stel je voor... Iemand ontmoeten die ziet wat jij verstopt, die hoort wat jij niet kan vertellen, die begrijpt  wat niemand ooit begrepen heeft.
Gedichtjes · 07. oktober 2016
Stel je voor... Stel je voor... Iemand ontmoeten die ziet wat jij verstopt, die hoort wat jij niet kan vertellen, die begrijpt wat niemand ooit begrepen heeft. Stel je voor... Iemand ontmoeten die jou ziet zoals je echt bent. Hoe zou dat zijn?

Die hoge muren, die je gebouwd hebt om jezelf en je hart te beschermen. Ze houden je gevangen. Maak ze kleiner, die muren die jou klein gehouden hebben.
Gedichtjes · 23. september 2016
De muur om je heen Die hoge muren, die je gebouwd hebt om jezelf en je hart te beschermen. Ze houden je gevangen. Maak ze kleiner, die muren die jou klein gehouden hebben. Haal er één voor één stenen uit en kijk er door. Voel je hart. Voel je vrij. Die wereld die je ziet. Die wereld dat ben jij.

  Drukte, chaos in mijn hoofd.  Herinneringen en gedachten.  Alles aan elkaar geknoopt.  Draaien tot het vastloopt.
Gedichtjes · 18. september 2016
(ver)dwalen Drukte, chaos in mijn hoofd. Herinneringen en gedachten. Alles aan elkaar geknoopt. Draaien tot het vastloopt. Mijn hoofd draait overuren. Is veel en veel te vol. Ik raak er de weg in kwijt. Wat is nog werkelijkheid? Ik kan niet meer. Ik wil niet meer. Moe van deze strijd. Langzaam, raak ik mezelf kwijt. Ben mezelf aan het verliezen. Kwijt in mijn eigen hoofd. Laatste steen waar ik op kon bouwen. Dag… laatste beetje zelfvertrouwen. Toch durf ik het aan, ga ik op zoek. Naar een...

 Over het leven.  Soms wat langer, soms heel even.  Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven.
Gedichtjes · 05. september 2016
Dromen om te leven Over het leven. Soms wat langer. Soms heel even. Dromen om te leven. Leven is een droom. Droom om na te leven. Als je blijft dromen kun je leven echt beleven. Leven is een droom. Droom wordt werkelijkheid. Leven na overleven. Leven is geen strijd. Dromen om te leven, gewoon zoals jij bent. Niet als ieder ander, maar zoals alleen jij jou kent.