Stukjes van mij & mijn verhaal

Stukjes van mij & mijn verhaal · 21. maart 2018
Ook ik vind het moeilijk om te praten over mijn misbruik ervaringen. Ook bij mij gaat dat niet vanzelf. Maar juist als ik zo graag wil praten... maar het me niet lukt... Helpt het me om te voelen wat ik nodig heb om te kunnen en durven praten. In deze blog deel ik met je... wat ik nodig heb om te kunnen & durven praten. Omdat ik hoop dat het je herkenning geeft. En vooral... Omdat ik het echt heel belangrijk vind dat we (ja ook JIJ❤) hier over kunnen en mogen praten.

  Ik weet nooit zo goed hoe ik mezelf moet noemen.  In welk hokje ik mezelf moet plaatsen.  En eigenlijk wil ik mezelf ook helemaal niet in een hokje plaatsen.  Ik pas helemaal niet in een hokje, heb nooit in hokjes gepast.
Stukjes van mij & mijn verhaal · 01. december 2016
Ik weet nooit zo goed hoe ik mezelf moet noemen. In welk hokje ik mezelf moet plaatsen. En eigenlijk wil ik mezelf ook helemaal niet in een hokje plaatsen. Ik pas helemaal niet in een hokje, heb nooit in hokjes gepast. Totaal onbelangrijk vind ik het ook... hoe het heet, welke naam het heeft en in welk hokje het past. Die namen en hokjes zijn er zodat mensen het begrijpen. Maar wat nou als er geen hokje is waar ik in pas. Geen groepje waar ik bij hoor? Geen hokje dat past bij wat ik doe en hoe...

Ik maakte de foto.. zomaar!  Gewoon omdat m’n haar leuk zat.  En mijn vriendin dat wilde zien.  Niet zomaar een foto..
Stukjes van mij & mijn verhaal · 07. oktober 2016
Ik maakte de foto.. zomaar! Gewoon omdat m’n haar leuk zat. En mijn vriendin dat wilde zien. Niet zomaar een foto.. Een selfie nog wel. Als ik ergens een hekel aan heb… En toch maakte ik die foto. Het moment voelde gewoon goed. Ik deed het gewoon. En ik stuurde het naar mijn vriendin. Maar ze reageerde niet op m'n haar, wat ik zo leuk vond zitten. Ze typte iets heel anders…

 Ze zei de drie belangrijkste woorden die ooit tegen me gezegd zijn…  ‘Ik geloof je’ Wat kunnen die drie woorden veel betekenen...
Stukjes van mij & mijn verhaal · 19. september 2016
Echt een rustige nacht had ik niet gehad. Herinneringen spookten door m’n hoofd. Woorden die gezegd zijn, dingen die gebeurd zijn, flitsten voorbij. Sommige bleven langer hangen. Alsof het weer gebeurde. Alsof het weer gezegd werd. Het waren niet de gewone beelden en woorden.. niet de gewone herbelevingen.. deze waren anders.

Aandacht... oprechte, persoonlijke aandacht voor jou!
Stukjes van mij & mijn verhaal · 27. april 2016
Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik voor mezelf ben begonnen. "Waarom ga je niet gewoon bij een bedrijf werken, een zorginstelling ofzo?". Ik snap die vraag.. Het is niet makkelijk om je eigen bedrijf te starten. En ik ben niet meer alleen hulpverlener, maar ook tekstschrijver, websitebouwer, mijn eigen marketing assistent en administratief medewerker en natuurlijk paardenverzorger. Ja, het komt er allemaal bij kijken. Wat dat betreft zou het ook makkelijker zijn om "gewoon" een baan te...

Ben jij een meisje met een verhaal?

Mails speciaal voor jou!

Extra info...