Vanuit mijn hart

  Ik weet nooit zo goed hoe ik mezelf moet noemen.  In welk hokje ik mezelf moet plaatsen.  En eigenlijk wil ik mezelf ook helemaal niet in een hokje plaatsen.  Ik pas helemaal niet in een hokje, heb nooit in hokjes gepast.
Vanuit mijn hart · 01. december 2016
Ik weet nooit zo goed hoe ik mezelf moet noemen. In welk hokje ik mezelf moet plaatsen. En eigenlijk wil ik mezelf ook helemaal niet in een hokje plaatsen. Ik pas helemaal niet in een hokje, heb nooit in hokjes gepast. Totaal onbelangrijk vind ik het ook... hoe het heet, welke naam het heeft en in welk hokje het past. Die namen en hokjes zijn er zodat mensen het begrijpen. Maar wat nou als er geen hokje is waar ik in pas. Geen groepje waar ik bij hoor? Geen hokje dat past bij wat ik doe en hoe...

Ik maakte de foto.. zomaar!  Gewoon omdat m’n haar leuk zat.  En mijn vriendin dat wilde zien.  Niet zomaar een foto..
Vanuit mijn hart · 07. oktober 2016
Ik maakte de foto.. zomaar! Gewoon omdat m’n haar leuk zat. En mijn vriendin dat wilde zien. Niet zomaar een foto.. Een selfie nog wel. Als ik ergens een hekel aan heb… En toch maakte ik die foto. Het moment voelde gewoon goed. Ik deed het gewoon. En ik stuurde het naar mijn vriendin. Maar ze reageerde niet op m'n haar, wat ik zo leuk vond zitten. Ze typte iets heel anders…

Aandacht... oprechte, persoonlijke aandacht voor jou!
Vanuit mijn hart · 27. april 2016
Regelmatig krijg ik de vraag waarom ik voor mezelf ben begonnen. "Waarom ga je niet gewoon bij een bedrijf werken, een zorginstelling ofzo?". Ik snap die vraag.. Het is niet makkelijk om je eigen bedrijf te starten. En ik ben niet meer alleen hulpverlener, maar ook tekstschrijver, websitebouwer, mijn eigen marketing assistent en administratief medewerker en natuurlijk paardenverzorger. Ja, het komt er allemaal bij kijken. Wat dat betreft zou het ook makkelijker zijn om "gewoon" een baan te...