Home for healing hearts

 

 

 

Kom maar. Durf maar. Kom maar binnen. Kom maar dichtbij.

Durf de drempel te nemen. De drempel naar helen. De drempel naar leven. 

 

Kom maar binnen, bij ons thuis. 

Ons huis is een plek om te helen. Om te delen. 

A home where we hold space for healing hearts. 

 

Ons huis is een plek om te verstoppen en te vinden.

Een plek om te durven en te delen.

 

''Voel maar. Verbind maar.

Zoek maar en vind maar.

Voel maar ruimte. Voel maar rust.

Kom jezelf maar tegen.

 

Laat maar gebeuren.

Laat maar gebeuren.

 

Voel maar. Vind maar.

Huil maar. Schuil maar.

 

We voelen je.

We vangen je, al voordat je valt.

 

Laat alles maar zijn

Je mag er zijn.''


 

Je bent zoveel meer dan wat je hebt meegemaakt. Je bent niet de pijn, niet de angst, niet de schaamte. Je bent niet de leegte, je bent niet leeg. Je lijf gevuld met zoveel jij, zoveel meer jij dan waar je nu bij kunt. De weg is er, je weet waar naartoe, je weet alleen niet hoe. 

 

Tijd om te gaan, om stappen te gaan zetten. Onbekende wegen te gaan bewandelen. Om los te laten, achter te laten. De ware jij tegen te komen, op weg naar bestemming onbekend. Je gaat vinden, als je stopt met zoeken. Niet ergens anders, bij een ander, maar heel erg bij jezelf. Bij je hart dat ooit brak, pijn deed, bang en eenzaam voelde. Het hart waarvan je niet wist of het dragen kon. Maar het heeft je gedragen, al die tijd. Het is tijd.

 

We zullen er zijn...

 

Om te voelen, te vangen, te delen, om samen te helen. Omdat we weten, omdat we kennen, omdat we voelen, omdat we zijn. We weten hoe het is, hoe het was, hoe het voelt. Hoe het is om kwijt te zijn, kwijt te raken, niet meer te weten, vast te lopen. We weten hoe het is om niet te weten. Niet meer te weten wie je bent, omdat een ander zoveel afnam. Maar we weten ook hoe het is om weer te vinden. Om terug te vinden. Opnieuw te vinden, opnieuw te leren. Leren leven. We voelen het, we kennen het, we voelen je. En juist het durven delen, geeft zo veel ruimte om samen te helen. Zo veel. 

 

Er was misbruik, overleven, nu is er leven. 

 

Foto gemaakt door: Froukje Klop

Op het event van: Aukje Peeters (Bohemian Rebels)

 


Wat is Healing Hearts?

 

 Regelmatig Healing Hearts dagen, waarbij we, met max. 8 krachtige, jonge vrouwen, diep naar binnen gaan, om te voelen, te omarmen wat er is, om daarna nog veel steviger te kunnen staan.

 Elke Healing Hearts dag een ander, aan misbruik gerelateerd, thema, zoals schaamte, schuldgevoel, boosheid, intimiteit, durven te voelen etc.

 We gaan samen zijn, schrijven, stil zijn, binnen laten komen, voelen, delen (als je dat wil). Maar we gaan vooral stukjes die geheeld mogen worden, voelen, aanraken, omarmen en durven te helen. Om liefdevol los te kunnen laten, jezelf te kunnen omarmen en steeds meer te kunnen leven. 

 Je kunt je per keer aanmelden. Ook als er geen misbruik is geweest maar een thema wel iets raakt, ben je meer dan welkom. 

 Kom maar helemaal zoals je bent, in alle moeilijkheid, kwetsbaarheid, spanning. Want juist dat is waar je kracht ligt! We zullen er zijn, we voelen je, vangen je, voordat je valt. We zijn er. 

 Een middag duurt van 13.00 tot 17.00 uur.

 

 

 

 

Healing hearts past bij jou als...

 

Je los wil komen van wat was en vast wil pakken wat is. Als je stappen wil zetten op weg naar jezelf. Door de pijn en de moeilijkheid heen als dat nodig is. Om jezelf onderweg tegen te komen. En jezelf te kunnen omarmen en helemaal te zijn. Met alles dat er is, ooit was of geweest is. 

 

Je bent er, je gaat er zijn, mag er zijn. 

Wat moet je weten?

 

 Je kunt je per keer aanmelden. Ook als er geen misbruik is geweest maar een thema wel iets raakt, ben je meer dan welkom. 

 We delen ons huis, onze ruimte, met onze dieren. Zij zijn waar wij zijn. Dat maakt ons huis niet allergie-proof als het gaat om honden, katten, of eenden (de konijnen wonen buiten). Direct contact kan natuurlijk wel zo goed mogelijk vermeden worden. 

 Wij zorgen voor lekker eten en drinken tussendoor. Heb je een allergie of bijvoorbeeld eetwensen waar we rekening mee moeten houden, laat het ons dan even weten. :) 

Healing Hearts 11 augustus 2019: Schaamte

Samen door de schaamte heen, op zoek naar alle stukjes jij. Verborgen onder alles dat er ooit was, geweest is, soms nog steeds is. Het is tijd. Tijd om los te komen van wat was, wie je was, de pijn, de schaamte. Tijd om te gaan zijn wie je wil zijn. Om te gaan zijn wie je bent. Omarmen wie je bent, met alles dat er is en ooit geweest is. Je mag er zijn. 

 

Wanneer:

zondag 11 augustus 2019

van 13.00 tot 17.00 uur

 

Waar:

Fijn en veilig bij ons thuis :)

Grafwegen 15

6562 KE Groesbeek

Healing Hearts 11 augustus 2019: Schaamte

€ 150,00

  • Beschikbaar