Durf jezelf te zijn - journal

Dit 'Durf jezelf te zijn - journal' staat vol met vragen en creatieve opdrachten die jou helpen om (weer) jezelf te durven zijn na seksueel misbruik ervaringen.

 

Een boekje waarmee je op ontdekkingstocht gaat, waarmee je gaat ontdekken dat jij, stapje voor stapje, echt jezelf durft te zijn.

 

Het is geen boekje wat er voor zorgt dat al je problemen ineens weggetoverd zijn. Maar wel een boekje waarin jij jezelf gaat leren kennen, waarin je jezelf soms gaat tegenkomen en waardoor je steeds meer jezelf gaat durven te zijn. Gewoon zoals je bent, met alles wat je hebt meegemaakt. Omdat dat gewoon mag! Jij mag gewoon helemaal jezelf zijn!

 

Een boekje speciaal voor jou, waarin je mag schrijven, tekenen, schilderen, knippen en plakken. Een boekje dat je helemaal op jouw manier mag gebruiken.

  • Het boekje is zelf ingebonden, met de hand gemaakt. Dat maakt elk boekje anders en uniek. Ook de kleuren van het draad waarmee het ingebonden in, kunnen per boekje verschillen.
  • Het boekje is op A5 formaat met 160 grams papier. Lekker stevig, waardoor je er goed in kan schrijven, tekenen, knippen en plakken.
  • Ik krijg vaak de vraag of het boekje alleen geschikt is voor mensen met seksueel misbruik ervaringen. Ik heb het boekje wel daarvoor gemaakt, maar de opdrachten en vragen zijn ook heel goed om in te vullen en te doen bij andere vormen van trauma of bijvoorbeeld bij depressie of onzekerheid.
Durf jezelf te zijn - journal

€ 20,00

  • Uitverkocht